Bitcoin vänder officiellt PayPal

Tillgången har överträffat nätverkets marknadsvärde efter ett tillkännagivande att PayPal avser att integrera krypto.

Sedan PayPal tillkännagav att Bitcoin ( BTC ) tillkom sin plattform har tillgångens marknadsvärde överskridit det för PayPal självt.

Ironisk?

Vid presstiden har The News Spy en börsvärde på 239 877 416 968 dollar, som nyligen överträffade PayPal på AssetDashs lista över de största aktierna, ETF: erna och kryptotillgångarna. Bitcoin har nu den 21: a platsen på listan, med PayPal precis nedanför $ 238,578,822,000.

Närhelst ett företag, tillgångar eller på annat sätt överträffar en rival i värdering, hänvisar kryptoutrymmet löst till händelsen som en „vippning“. År 2017 spekulerade ett antal människor på en potentiell Ethereum ( ETH ) -flippning, vilket skulle se ETHs marknadsvärde stiga högre än BTC.

Från och med pressen har ingen kryptotillgång någonsin vänt Bitcoins marknadsvärde

Den 21 oktober bekräftade PayPal rykten om att PayPal planerar att lägga till Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ( BCH ) och Litecoin ( LTC ) till sin lista över betalningsalternativ 2021. När de används för transaktioner omvandlas tillgångarna automatiskt till kontanter på backend för handelsmottagare.

Bitcoin såg en enastående prisutveckling efter nyheterna, som till synes fungerade som en katalysator för att driva tillgångens pris ännu högre efter ett antal hausseartade dagar . Under de senaste 48 timmarna har BTC: s pris stigit mer än 1000 dollar.