Bitcoin

Miksi sijoittajat lyö vetoa Bitcoinista

Miksi sijoittajat lyö vetoa Bitcoinista COVID-19-post-maailmassa

2020 on ollut epävarmuuden vuosi. Pandemia ei vain kaatanut markkinoita ympäri maailmaa, vaan salausmarkkinat eivät olleet immuuneja. Loppuvuoden lähestyessä näyttää nyt siltä, ​​että monilla sijoittajilla on toisenlainen ongelma. Kun markkinat ovat vasta alkaneet hinnoittaa Pfizer- ja Moderna COVID-19 -rokotteiden vaikutuksia, monet ovat hämmentyneitä tiettyjen turvapaikan luokkien käyttäytymisestä.

Weiss Crypto Ratingsin raportin mukaan Pfizer-uutisten jälkeen Bitcoin Trader kulta ja valtion joukkovelkakirjat laskivat voimakkaasti pelkojen epävarmasta elpymisestä pandemian jälkeisessä maailmassa.

Bitcoin kuitenkin pysyi vahvana uutisten jälkeen, kiipeyttäen 17000 dollarista 19 000 dollariin, ennen kuin korjaukset lopulta asettivat sen. Itse asiassa kryptovaluutan hinta vakiintui kirjoitushetkellä noin 18 500 dollarin markkaan.

Kun arvioidaan Bitcoinin suorituskyvyn syitä valtion joukkovelkakirjoihin ja kultaan, fiat-valuuttojen välitön digitalisointi on otettava huomioon.

Kun fiat-valuutat muuttuvat digitaalisiksi, valtion joukkovelkakirjojen arvo voidaan paisuttaa paljon nopeammin. Vaikka kullan arvo saattaa ylittää hallituksen kyvyn vaikuttaa, menetetyksi tuomitsemista kestävää omistusta on vaikea saavuttaa omaisuudella, jota ei ole helppo varastoida, Weiss väitti.

Ergo, voidaan väittää, että hajautettuihin lohkoketjuihin tallennetut salausvaluutat, jotka mahdollistavat omaisuuden täydellisen ja suoran hallinnan, ovat tunnin tarpeita.

Okei, viimeinen pommi – Minulla on huomenna myyntitilaus myydä kaikki kultani ja myydä BTC: tä ja ETH: ta (80/20). En omista mitään muuta (paitsi joitain joukkovelkakirjoja ja joitain dollareita). 98% nestemäisestä nettovarallisuudestani. Et voi luokitella minua paitsi # vastuuttoman pitkään Hyvää yötä kaikki.

– Raoul Pal (@RaoulGMI) 30. marraskuuta 2020

Tämä on mielipide, jonka monet toimijat jakavat yhä useammin

Raoul Paul ilmoitti äskettäin, että hän myy kaiken kullansa ostamaan BTC: tä ja ETH: ta. Hän selitti 80-prosenttisen Bitcoin-allokaationsa perustelut,

„Olen makro kaveri ja tiedän parhaan, mitä olen koskaan nähnyt.“

Europacin toimitusjohtajan Peter Schiffin mukaan krypto-sijoittajat, jotka uskovat, että Bitcoinin koko sijoitusopinnot perustuvat siihen, että se vie markkinaosuuden kulta, menettävät tässä keskustelussa. Hän jatkoi, että niukkuus ei ole ainoa osa väitettä, ja lisäsi: „Sen on oltava niukkaa, mutta sillä on oltava arvoa“.

Itse asiassa, jos Bitcoin saavuttaa enimmäismääränsä, 21 miljoonaa yksikköä, eikä kysynnän joukossa ole kysyntää, Bitcoinilla ei ole merkitystä.

Kuitenkin, jos nykyinen markkinatunnelma on mitä tahansa ohi, on syytä uskoa, että Bitcoinin kysyntä vain kasvaa, koska se osoittautuu vahvaksi suorituskyvyksi nopeasti lähestyvässä COVID-jälkeisessä maailmassa.